3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Gratulálunk, hogy úgy döntöttél, otthonról dolgozol! Most, hogy a kávéfőződ 2 méterre van az "irodádtól", és a macskád a legjobb kollégád, ideje megalkotni azt a tökéletes irodasarkot is, ami egyszerre inspirál és produktívvá tesz!
Bővebben
A fa önmagában is gyönyörű, de vannak olyan esetek, mikor mi is azt mondjuk, hogy színesen jobb lenne. Ugyanis át tudunk esni a ló túl oldalára is: ha az enteriőrben sokféle típusú fát használunk, az már túlzás lehet, ilyenkor megfontolandó a festés kérdése.
Bővebben
Az utóbbi években népszerűek voltak a kerek, szinte felhőhöz hasonló formavilágú darabok, amik igazán egyedivé varázsolják a nappalit. Ezek a kanapék jól mutatnak a japandi és a minimalista stílusú otthonokban, különleges anyaguk és alakjuk pedig magukra vonzotta a tekinteteket. De mi jellemzi a 2024-es trendeket?
Bővebben
Nagyon szeretjük a trükkös, érdekes megoldásokat a legegyszerűbb fabútorok esetében is. Például a rejtett fiókokat! Gyerekkorodban te is biztosan izgalmasnak találtad az ilyet, ugye?
Bővebben
Akár mennyire hihetetlen - főleg a női olvasóinknak -, hogy lakat és lakat között is van különbség. Mi, férfiak a színek árnyalataival vagyunk bajban, a hölgyek valószínűleg a lakatok típusaival nincsenek pontosan tisztában. Most kicsit segítünk eligazodni a lakatok világában.
Bővebben
Elmondhatjuk, hogy 2024-ben a stílus és a funkcionalitás egyedülálló kombinációja dominál, miközben a kreativitás és az egyéniség is szabadon szárnyalhat. Nézzük, mire számíthatunk, ha idén állnánk neki a családi fészek „újragondolásának”.
Bővebben