3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Előző héten kicsit belemerültünk az egyedi bútorok világába. Reméljük megerősítünk abban, hogy az egyedi bútorok nem ördögtől valók és igazán megéri beruházni egy-egy egyedi darabra! Folytassuk hát a listánkat!
Bővebben
Hogyan is kezdjünk hozzá az egyedi bútor rendeléséhez? Mire kell figyelni, hogy a bútorunk pontosan olyan legyen, mint amit megálmodtunk, ami passzol a lakáshoz, betölti funkcióját és pont befér arra a helyre, ahová szánod.
Bővebben
Valaki szereti, valaki utálja, de kétségtelen, hogy ez a szívecskékkel tarkított szokás rendesen begyűrűzött hazánkba is. Sokan már hetekkel előtte készülnek a nagy napra, sokaknak pedig ez is ugyanolyan nap mint a többi. De mit is „ünneplünk” Valentin-napon?
Bővebben
A bútorjavítás és a bútorfelújítás két különböző fogalom, bár - részben helytelenül - gyakran használják őket egymás szinonimájaként. Van néhány fontos különbség, ami alapján pontosan megérthetjük a jelentésüket.
Bővebben
Az Országos Erdészeti Egyesület 1996 óta minden évben szavazást indít az év fája címért, amit 2024-ben a bükk tudhat magáénak.
Bővebben
szechenyi_2020_logo_1.jpg
 
esza.jpg
 
2022_07_04_1044070p3j.jpg