3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

A húsvétról először mindenkinek más ugrik be.  Húsvét. Tojás. Sonka. Kölni. Szódavíz. Családlátogatás. Kirándulás... ...és az elmaradhatatlan nagytakarítás.
Bővebben
Egyik ünnep a másik után...még élénken él bennünk a karácsony, de máris itt a húsvét! A húsvét a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, az élet, a megújulás és az újrakezdés szimbóluma, amit sokféle szertartás és népszokás kísér. Az egyik ilyen szokás a húsvéti tojásfa készítése.
Bővebben
Az asztalosmesterség ősi kézműves művészet, ami a fa varázslatos tulajdonságait és a kreativitást ötvözi. Mi vagyunk azok a szakemberek, akik fából lenyűgöző műalkotásokat és funkcionális tárgyakat vagyunk képesek alkotni. Nem csoda, hogy az asztalosmesterség terén is születnek Guinness-rekordok és természetesen a fák is versengenek a rekordokért.
Bővebben
Kik szeretik szana-szét dekrolnálni a lakást? A hölgyek! Kikkel csináltatják (általában) a piszkos munkát? Persze, hogy a férfiakkal! Az erősebb nem tagjai pedig minden esetben örülnek (akár egy erőltetett mosoly kíséretében), ha segíthetnek imádott kedvesüknek, anyukájuknak, nagyijuknak vagy hölgy ismerőseiknek dekorációik kivitelezésében.
Bővebben
Előző héten kicsit belemerültünk az egyedi bútorok világába. Reméljük megerősítünk abban, hogy az egyedi bútorok nem ördögtől valók és igazán megéri beruházni egy-egy egyedi darabra! Folytassuk hát a listánkat!
Bővebben
Hogyan is kezdjünk hozzá az egyedi bútor rendeléséhez? Mire kell figyelni, hogy a bútorunk pontosan olyan legyen, mint amit megálmodtunk, ami passzol a lakáshoz, betölti funkcióját és pont befér arra a helyre, ahová szánod.
Bővebben
Valaki szereti, valaki utálja, de kétségtelen, hogy ez a szívecskékkel tarkított szokás rendesen begyűrűzött hazánkba is. Sokan már hetekkel előtte készülnek a nagy napra, sokaknak pedig ez is ugyanolyan nap mint a többi. De mit is „ünneplünk” Valentin-napon?
Bővebben