3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Blog

A kertek, erkélyek örökzöld slágere

...és most nem a fenyőfákra vagy a tujákra gondolunk, bár köze van a növényekhez: készítsünk növényfuttatót és/vagy növénytartó ládát!

Te kitakarítottál már?

A húsvétról először mindenkinek más ugrik be.  Húsvét. Tojás. Sonka. Kölni. Szódavíz. Családlátogatás. Kirándulás... ...és az elmaradhatatlan nagytakarítás.

Szabad-e locsolni?

Egyik ünnep a másik után...még élénken él bennünk a karácsony, de máris itt a húsvét! A húsvét a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, az élet, a megújulás és az újrakezdés szimbóluma, amit sokféle szertartás és népszokás kísér. Az egyik ilyen szokás a húsvéti tojásfa készítése.

Guinnes-rekordok

Az asztalosmesterség ősi kézműves művészet, ami a fa varázslatos tulajdonságait és a kreativitást ötvözi. Mi vagyunk azok a szakemberek, akik fából lenyűgöző műalkotásokat és funkcionális tárgyakat vagyunk képesek alkotni. Nem csoda, hogy az asztalosmesterség terén is születnek Guinness-rekordok és természetesen a fák is versengenek a rekordokért.

Ajánlatkérés

window.addEventListener('load', () => { setTimeout(() => { document.querySelectorAll('input[data-purpose="honey_javascript"]') .forEach(input => { if (input.value.length > 0) { return; } input.value = "eyJpdiI6ImdMMldGZmF5VERmVFJPWE5VOTUvYXc9PSIsInZhbHVlIjoiRVRMc1lFdnptelZ6azNUUStibk0wUT09IiwibWFjIjoiZTJmNWFiMWQxMTc0Y2VkOGFhYmQ1ODYyNTA3MGJlMDk4OGRlMGQ4N2YzNGRlYmZiM2MxNGEyYjE4ZWJiYjEzNiIsInRhZyI6IiJ9"; input.dispatchEvent(new Event('change')); }); }, 3000) });
window.Honey = { recaptcha(el, action = 'submit') { grecaptcha.execute('6LfI1KsgAAAAAIZxkraNEYpn1y_DGAdfUJWIdUcB', { action }).then(token => { el.value = token; el.dispatchEvent(new Event('change')); }); }, recaptchaInputs() { return document.querySelectorAll('input[data-purpose="honey-rc"]'); }, refreshAllTokens() { this.recaptchaInputs().forEach(input => window.Honey.recaptcha(input, input.dataset.action)); }, }; window.addEventListener('load', () => { grecaptcha.ready(() => { window.Honey.refreshAllTokens(); setInterval(() => window.Honey.refreshAllTokens(), 60000) }) }); document.addEventListener('livewire:load', function () { window.addEventListener('recaptcha-refresh-required', () => { window.Honey.refreshAllTokens(); }); });
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük!