3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Nagyon szeretjük a trükkös, érdekes megoldásokat a legegyszerűbb fabútorok esetében is. Például a rejtett fiókokat! Gyerekkorodban te is biztosan izgalmasnak találtad az ilyet, ugye?
Bővebben
Akár mennyire hihetetlen - főleg a női olvasóinknak -, hogy lakat és lakat között is van különbség. Mi, férfiak a színek árnyalataival vagyunk bajban, a hölgyek valószínűleg a lakatok típusaival nincsenek pontosan tisztában. Most kicsit segítünk eligazodni a lakatok világában.
Bővebben
Elmondhatjuk, hogy 2024-ben a stílus és a funkcionalitás egyedülálló kombinációja dominál, miközben a kreativitás és az egyéniség is szabadon szárnyalhat. Nézzük, mire számíthatunk, ha idén állnánk neki a családi fészek „újragondolásának”.
Bővebben
A fűrészpor az egyik leggyakrabban keletkező melléktermék a fűrészelés során. Számos forrásból származhat, beleértve a fafeldolgozást, az építőipart és még a különböző műhelyeket is. Bár első pillantásra egyszerű hulladéknak tűnhet, a fűrészpor valójában rendkívül sokoldalú anyag, amit számos területen hasznosíthatunk.
Bővebben
Egyik kedvenc szerszámunk a satu, amiről több közmondás és szólás is elterjedt - nem véletlenül. Például ha valakinek túljárunk az eszén, akkor satuba szorítjuk az illetőt, ha viszont valaki megszorítja a kezünket köszönéskor, de úgy, mintha satuba fognák azt, szívünk szerint feljajdulnánk.
Bővebben
A húsvétról először mindenkinek más ugrik be.  Húsvét. Tojás. Sonka. Kölni. Szódavíz. Családlátogatás. Kirándulás... ...és az elmaradhatatlan nagytakarítás.
Bővebben
Egyik ünnep a másik után...még élénken él bennünk a karácsony, de máris itt a húsvét! A húsvét a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, az élet, a megújulás és az újrakezdés szimbóluma, amit sokféle szertartás és népszokás kísér. Az egyik ilyen szokás a húsvéti tojásfa készítése.
Bővebben
Az asztalosmesterség ősi kézműves művészet, ami a fa varázslatos tulajdonságait és a kreativitást ötvözi. Mi vagyunk azok a szakemberek, akik fából lenyűgöző műalkotásokat és funkcionális tárgyakat vagyunk képesek alkotni. Nem csoda, hogy az asztalosmesterség terén is születnek Guinness-rekordok és természetesen a fák is versengenek a rekordokért.
Bővebben