3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Bejárati ajtó – első benyomás otthonunkról

Bizonyára Ön is észrevette, hogy ha az ember utánanéz a fa bejárati ajtók elé támasztott követelményeknek, akkor egyre több és több előírást, kívánalmat talál. Elindulunk a betörésvédelemtől, és a zajszűrésen át eljutunk a tűzállóságig, aztán pedig jönnek az esztétikai elvárások… A végén már el sem tudunk igazodni a rengeteg adat, érték, lehetőség között. Mi az, ami valóban fontos, és mi az, ami csak jól hangzik? Olvasson tovább, és mi segítünk eligazodni a bejárati fa ajtók „útvesztőjében”!

Mik az elsődleges követelmények, amiknek meg kell felelnie egy bejárati ajtónak?

Három csoportba sorolhatók a minimum elvárások: 1. A hő- és hangszigetelés. 2. Megfelelő védelmi képesség. 3. Szépség és stílusosság.

A Fa-Héj Kft. által gyártott bejárati ajtók megfelelnek ezeknek az elvárásoknak?

Természetesen, a szigetelés a megfelelő kialakításnak, a szerkezetnek köszönhető (ajtólap anyaga, vastagsága, gumitömítése). A védelmi képességet a megfelelő szerelvényeknek, a több pontos biztonsági zárak, a tartozékok garantálják. A stílust, a dizájnt a megrendelőink igényeihez alakítjuk, hiszen választhatnak egyedi, egyéni színek és felületkezelések közül. A vasalatokat is a bejárati ajtó helyéhez és stílusához igazítjuk. Ezeken túl olyan megoldásokat is ki tudunk találni egy-egy problémás, helyhiányos bejárat esetében, amikre eddig gondolni sem mertek.

 

Nézze meg, hogyan lehet egyedi stílust adni akár egy társasházi lakás bejárati ajtajának, illetve hogyan kölcsönöz hangulatot egy fa ajtó a pincének, vagy hogyan győzzük le a helyhiányt!

Merítsen ötleteket eddig munkáinkból, és kérjen tőlünk árajánlatot saját elképzelésére!

Az árajánlat kérése nem jár semmiféle elkötelezettséggel, csak kattintson, és mi rövid időn belül küldjük Önnek ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek

További fa ajtó referenciamunkákat itt talál! »