3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Belső ajtók, ablakok – elvárások, funkciók, stílusok sokasága

Ahány helyiség van otthonunkban, legalább annyi elvárást fogalmazunk meg a belső ajtókkal, ablakokkal kapcsolatban… A fürdőszobai álljon ellent a párának, a hálószobai szigeteljen, a télikert kapjon fényt, a gyerekszobai csak szűrje a zajt… Ugye Ön is tudná folytatni a sort?! Olvasson tovább, és nézze meg, hogy ezt a rengeteg funkciót, elvárást, praktikumot hogyan lehet összekapcsolni az esztétikummal úgy, hogy ne csorbuljon otthona harmóniája!

Milyen megoldásokból válogathat az ember, ha egyedi belső nyílászárót szeretne?

Először is a mérete lehet szabvány vagy egyedi a falnyíláshoz igazítva, hogy minél kevesebb gonddal, törmelékkel járjon a csere. Az anyagát tekintve lehet tömörfa, fa és üveg variálása, lehet laminált, fóliás stb. olyan, ami illeszkedik a lakótér többi elemének stílusához. A díszítésének is csak az Ön fantáziája és otthona stílusa szab határt, a klasszikustól a minimál dizájnig.

Mit tehet az, akinek kevés a helye, vagy csak időlegesen szeretne leválasztani egy-egy helyiséget?

Ezekre a kívánalmakra remek megoldás a többféle stílusban elkészíthető tolóajtó, ami a helyszínhez alakítva lehet tok nélküli vagy tokkal szerelt. De az anyaga és kivitele ugyanúgy a lakás stílusához alakítható, mint a normál ajtó esetében.

Milyen buktatókat kell elkerülnünk egy beltéri ajtó beépítésénél, hogy a végén örömünket leljük otthonunkban, és ne a bosszankodás maradjon a rossz beépítés miatt?

Szakemberként javasoljuk, hogy semmiképp ne hagyjuk felcserélni a technológiai sorrendet, ha párhuzamosan többféle mester (festő, burkoló) dolgozik a lakásban. Gondot kell fordítani a falnyílásra, a tok elkészítésének és felszerelésének pontosságára, mert különben következik a mesterek egymásra mutogatása. Előre gondoljuk át a beltéri ajtó nyitásirányát, a helyiségek burkolatváltását, mert ezek utólag rengeteg keserűséget okozhatnak.

A Fa-Héj kft be is építi a legyártott nyílászárókat, hogy Önnek ne kelljen bosszankodnia, idegeskednie egy felújítás vagy építkezés közben, után! Nézze meg néhány referenciamunkánkat, merítsen ötletet, hogy az Ön beltéri ajtói is egyszerre szépek és praktikusak legyenek.

Kérjen tőlünk árajánlatot vagy segítséget saját elképzeléseihez!Az árajánlat kérése nem jár semmiféle elkötelezettséggel, csak kattintson, és mi rövid időn belül küldjük Önnek ajánlatunkat!

Ájánlatot kérek

További referenciamunkákat itt talál! »