3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Egyedi bútorok gyártása

Végigjárni tizenöt-húsz bútorüzletet, napokig böngészni a neten, aztán csalódottan, fáradtan legyinteni, hogy megint nincs meg a hiányzó bútor. Ismeri ezt az állapotot? Ilyenkor két megoldás között választhatunk: vagy megalkuszunk az éppen kapható bútorkínálattal vagy belevágunk, és egyedi, minden szempontból tökéletes bútort csináltatunk! De vajon tényleg megéri a plusz idő- és energiaráfordítás? Sőt biztos, hogy nagyobb ráfordítást igényel egy egyedi bútor? Olvasson tovább, keressük meg ezekre a kérdésekre a választ, hogy könnyebben tudjon dönteni, ha új bútort szeretne!

Milyen folyamaton kell keresztülmennünk, ha egyedi bútort szeretnénk?

Először is pontosan körül kell határolni, hogy mit is szeretnénk. Mekkora helyre, milyen funkciókra. Ez után következik az alapanyagok és kellékek kiválasztása, majd a tervezés. Ha a gyártó tervez, akkor ezt követően tud pontos árajánlatot adni. Ha megtörténik a megegyezés és a pontos felmérés, jöhet a gyártás. Sok esetben az az optimális, ha a megrendelő kéri a házhoz szállítást és a beszerelést, mert ez sokszor házilag lehetetlen, sőt a garancia is múlhat rajta.

Valóban drágább az egyedi bútor, mint a készen kapható?

Természetesen ez nagyon sok mindentől függ. Például, ha tömör fa beépített szekrényt szeretnénk, akkor az drágább lesz, mint a készen kapható, ami bútorlapból készült. De mondhatnánk fordított példát is. A lényeg nem az árban van, hanem abban, hogy valóban jobban járunk-e, ha például megveszünk egy olcsó, előre gyártott konyhabútort, ami nem is igazán tetszik, nem is ér el faltól falig, nem is praktikus, egyetlen előnye, hogy a közeli bútorosnál lehet kapni.

Mivel tud többet az egyedi bútor, mint a készen kapható, szabványosított?

  • Tökéletesen használja ki a helyet, ahová szánjuk! Nincs 10 cm-es takaríthatatlan rés mellette.
  • A dizájn, a szín olyan, amilyet szeretnénk! Nem csak hasonlít arra.
  • „Passzol” otthonunk stílusához, harmonikus illeszkedik a berendezéshez!
  • Megfelel az egyedi elképzeléseinknek!

Ha Ön ezt keresi, nézze meg néhány referenciamunkánkat, merítsen ötletet, kérje segítségünket, hogy az Ön bútora is megleljen minden elvárásnak!

Az árajánlat kérése nem jár semmiféle elkötelezettséggel, csak kattintson, és mi rövid időn belül küldjük Önnek ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek!

További referenciamunkákat itt talál! »