3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Szolgáltatásaink

Egyedi bútorok és belsőépítészeti munkák tervezése

Nem tudja pontosan, hogyan is nézzen ki a félig-meddig megálmodott bútora? Milyen legyen a falépcső, a tolóajtó, térelválasztó, vagy más egyedi belsőépítészeti „termék”, ami most még hiányzik otthonából? Milyen elemekkel lesz egyszerre ergonomikus, praktikus és szép a konyhabútor, amit Ön szeretne?
Látványtervekkel, skiccekkel, rajzokkal segítünk, hogy megrendelőink a legoptimálisabb megoldásokat választhassák.

Kattintson, és kérjen ajánlatot tervezésre, hogy a szakértelem és a tapasztalat segíthesse Önt abban, hogy Önnek ne kelljen beérni egy félmegoldással! »

Érdeklődés / ajánlatkérés egyedi bútor- és
belsőépítészeti tervezésekre

Helyszíni felmérés

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan termékek, amelyek adatait csak szakember mérheti fel olyan biztonsággal, hogy utána a megvalósításra és a beépítésre garanciát vállaljon a gyártó. Előfordul olyan eset is, amikor a rendelkezésre álló teret látni kell ahhoz, hogy megszülethessen az optimális belsőépítészeti megoldás.
A pontos és kifogástalan megoldások érdekében árajánlatunk elfogadása után kimegyünk a helyszínre, pontosan levesszük a méreteket, és megbeszéljük az igényeket. Egyedi esetekben árajánlatunk elfogadása előtt is elvégezzük a helyszíni felmérést, ha ügyfelünk később kíván dönteni.
Igénybe venni a felmérést, vagy tervezést személyes, telefonos vagy e-mailes egyeztetés után lehet.

Ha többet szeretne erről a témáról tudni, kattintson, és kérdezzen! »

Érdeklődés helyszíni felméréssel kapcsolatban

Kiszállítás, beépítés

Termékeinket a kért helyszínre kiszállítjuk, és be is építjük azokat a felületkezelésük után a megrendelő igényeinek megfelelően.