3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

A skandináv, az eklektikus, a loft és a mediterrán stílus

 

Ha megkérdeznénk a szakembereket, hogy mi is a harmonikus, a vágyott, az első látásra imádni való lakberendezés titka, akkor ilyen szavakat hallanánk: kontraszt, textúra, egyszerűség és különlegesség egyensúlya, izgalmas színek, bátorság és természetesen stílus.


De milyen lakberendezési stílusok közül választhatunk? Valóban tudjuk, hogy a barokkos és a modern csőbútor között mennyi minden van még, amik között megtalálhatjuk azt a stílust, ami a legkedvesebb lesz a szívünknek. … és hogyan kell ezt a stílusiskolát a mindennapokba átültetni? Ebben segít nekünk az asztalos gyakorlatias látásmódja. 

Íme, a legismertebb lakberendezési stílusok első adagja, a skandináv, az eklektikus, loft és a mediterrán irányzat, asztalos ipari termékekre fókuszálva.

Kattintson, és találja meg saját stílusát! »»»

 

A minimál, a retró, a vintage és a vidéki/country stílusok

 

Mennyire pénz- és mennyire inkább ötletelés kérdése a saját lakberendezési stílus kialakítása? Sok stílusnál remekül pótolja az anyagiakat az ügyes kéz, vagy egy beszerzőséta a használtcikkpiacon? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat a lakberendezési stílusokról szóló cikkeinkben!

Ebben a részben a minimál, a retró, a vintage és a vidéki, country stílusokat mutatjuk be Önöknek az asztalos szemüvegén keresztül, és természetesen a gyógyszeripar sémáját követve a mellékhatásokat, javallatokat, ellenjavallatokat sem fogjuk kihagyni.

Csak egy kattintás, és kezdődhet a lakberendezési tervezgetés! »»»

 

Az Art Deco, a modern és a polgári (angolszász és francia változat) stílusok

 

Mit tegyen az, akinek se lakberendezője, se asztalosa, viszont nagyon szeretné, ha lakásának, házának stílusa lenne. Szeretné megtalálni azt a miliőt, ami az övé, amiben komfortosan érzi magát, amivel elégedett. Annak javasoljuk, hogy olvassa cikksorozatunkat, hogy ne csak kiválasztani tudja a saját stílusát, de az asztalos tanácsainak segítségével el is tudjon indulni a gyakorlati megvalósítás útján.

Ebben a cikkben az Art Deco, a modern és a polgári stílus, valamint annak két aktualizált változata lesz a téma.

Olvasson tovább, és találja meg az Önhöz legjobban illő irányzatot! Kattintás! »»»

 

A neobarokk, a Hi-tech és néhány egzotikus (japán, afrikai, trópusi) stílus

 

Vannak olyan irányzatok, amik berobbannak a lakásunkba, és egy helyiség  (pl. nappali, háló)  átalakításával olyan változást generálnak, mintha egy új, a magazinokból kiválasztott lakásba költöztünk volna. Ebben a cikkben ilyen stílusokat válogattunk össze.

Egy asztalos lesz segítségünkre abban, hogy a színek, dekorációk, burkolatok világán túl a neobarokk, a Hi-tech és néhány egzotikus (japán, afrikai, trópusi) stílus bútorai között is eligazodjunk!

Kattintson ide, és találjon ötleteket nappalija, hálója átalakításához!