3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Bútorok és nyílászárók felújítása

Önnek is van otthon kopott vagy régi bútordarabja, amitől nem szeretne megválni? Számtalan okból őrizgetjük ezeket: talán egy emlék köt hozzá minket, vagy értékes, régi bútor, csak éppen ütött-kopott. Örökség, ami a szívünkhöz nőtt, pedig már a szú is beleköltözött. Vagy csak szimplán, szétesésében is fantáziadúsabb, mint a jelenleg kapható bútorok. De az is lehet, hogy csak a színe nem „trendi” ma már, különben egész „pofás”.

A nyílászárók cseréje pedig egy külön történet! Egy ablakcserével járó kiadásokba és kellemetlenségekbe jobb is nem belegondolni. Mi ilyenkor a teendő? Olvasson tovább, és mentsük meg együtt otthonának kincseit!

Mik azok a hibák, amik biztosan kijavíthatóak?

A nyílászárók és bútorok esetében is kétféle munkálat az, amit mindenképp érdemes a megrendelőnek „bevállalni”: az egyik, ha a bútor vagy a nyílászáró felülete megkopott, festéke lepergett, a politúr tönkre ment … stb., tehát a felületkezelés megoldást jelent. A másik javítható hibacsoport, ha asztalos munkával rendbe hozható pl. egy lógó láb, egy asztallap rögzíthető, javítható az ablak illesztése, esetleg cserélhető egy kisebb darabkája. Vagy éppen egy lógó vagy nem záródó ajtó hozható rendbe némi szakértelemmel. stb.

Tele van az internet átfestett bútorokról készült „előtte-utána” képekkel, amiktől eláll az ember lélegzete. Valóban elérhető ilyen látványos, lélegzetelállító változás egy átfestéssel?

Igen, de mindenképp tisztában kell lenni azzal, hogy ez az esetek többségében szakértelmet igénylő, nagy munka. Nem szabad egyetlen munkafázist sem kihagyni, mert megbosszulja magát. Ismerni kell a festékeket, felületeket, amiket „össze akarunk hozni”, mert különben kellemetlen meglepetések érhetnek bennünket. Valamint mindig szükség van olyan gépekre, amik általában nem találhatóak meg egy átlagos háztartásban.

A Fa-Héj kft szükség esetén szaktanácsot is ad a bútor- és nyílászáró-felújításhoz, hogy a végeredmény valóban szemet gyönyörködtető legyen! Nézze meg néhány referenciamunkánkat, és képzelje el saját féltve őrzött bútorát új köntösben, vagy szakemberért kiáltó ablakát jól záródóan, lakása díszeként!

Kérjen tőlünk árajánlatot vagy véleményt saját felújítási terveihez!

Az árajánlat kérése nem jár semmiféle elkötelezettséggel, csak kattintson, és mi rövid időn belül küldjük Önnek ajánlatunkat!

Árajánlatot kérek!

További referenciamunkákat itt talál! »