3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Mit érdemes tudni rólunk?  
Ránk bízhatod-e elképzeléseid megvalósítását?

Válasz 10 pontban


1. Salgótarjáni székhelyű vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik faipari tevékenységgel. Több, mint 20 év tapasztalatát tudjuk ügyfeleink szolgálatába állítani.

2. A Fa-Héj Kft. 1999-ben költözött 6000 négyzetméteres, jelenlegi telephelyére.

3. Évről évre folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat és a technológiánkat, hogy termékeink mindenben megfeleljenek a kor követelményének és a vevők igényeinek.

4. Jelenleg kárpitozott ülőbútorokhoz favázszerkezeteket, egyedi bútorokat, ablakokat, ajtókat gyártunk, valamint egyedi belsőépítészeti megoldások kivitelezését is vállaljuk.   A termelés során a legkorszerűbb anyagokat használjuk.

5. Ügyfeleinket segíteni tudjuk tervezéssel, tanácsadással, de akár bútor- és nyílászáró-felújítással is.  

6. Vállalkozásoknak, közületeknek és magánszemélyek is dolgozunk.  

7. Széles körben rendelkezünk referenciával: közintézmények, műemléképületek, borospincék, bútorgyártó cégek egyaránt szerepelnek közöttük.

8. Az általunk gyártott termékeket igény szerint országon belül – de akár külföldre is - bárhová elszállítjuk, és azokat, ha szükséges, helyszínen beépítjük.

9. A cégnél jelenleg 14 fő dolgozik. Társaságunk profiljából adódóan nagy hangsúlyt fektetünk az asztalos szakma szeretetére, hagyományainak, értékeinek megőrzésére, s ennek megfelelően biztosítunk gyakorlati képzést tanulóinknak.

10. Elhivatottságunkat, minőségi munkánkat, már számos országos médium elismerte, és termékeinket bemutatta.