3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Persze, lehet, hogy elsőre nem tűnik olyan érdekfeszítőnek, mint egy hollywoodi akciófilm, de hidd el, ezek a ruhatároló csodák több izgalmat rejtenek, mint egy Bond-film. Főleg a női olvasóinknak! :)

Gardróbszobák – a nők álma
A gardróbszoba olyan, mint egy saját, személyre szabott divatparadicsom. Amikor belépsz, az érzés olyan, mintha egy varázslatos világba csöppennél, ahol minden ruha, cipő és kiegészítő katonás rendben sorakozik. Lehet egy külön szekció a piros színű ruháknak (mert ugye, mindenki tudja, hogy a piros az új fekete), egy külön polc a kedvenc nyári kalapjaidnak és természetesen egész nagy hely a cipőknek. Mert, ahogy Carrie Bradshaw is mondta: "A pénz nem boldogít, de a cipők igen!"

A praktikus „luxuscikk”
A beépített gardróbok a praktikus emberek álma, hiszen nem foglalnak el felesleges helyet, és tökéletesen illeszkednek bármilyen szoba stílusához.

Hogyan szervezzünk gardróbot?
Ha már van gardróbszobád vagy beépített gardróbod, akkor itt az ideje, hogy mesteri szintre emeld a szervezés tudományát. Először is, szükséged lesz egy színkódolt rendszerre. Ne legyél lusta, szín szerint rendezni a ruhákat nem csak esztétikus, de praktikus is! Ki akar hosszú percekig turkálni a ruhák között, miközben késésben van egy randi miatt?

A következő lépés a szezonális elrendezés. Télen ne az összes nyári ruhát tartsd szem előtt, és fordítva. Hidd el, sokkal könnyebb megtalálni a kedvenc kötött pulcsidat, ha nem kell áttúrnod egy rakás bikinifelsőt.

Harmadik tipp: rendszerezők beszerzése! Rengeteg praktikus szekrényrendezőt lehet már kapni, ami segít, hogy még átláthatóbb legyen a ruhatárad. Tárolhatsz bennük bugyikat, zoknikat, melltartókat, de lehet kapni direkt cipőknek kialakított helytakarékos tárolókat is.

Szórakozás a’la gardrób
Ne feledjük, hogy a gardrób nem csak a ruhák tárolására szolgál! Egy jól felszerelt gardrób szoba kiváló helyszín lehet házi divatbemutatókra is, főleg ha egy egész alakos tükröt is elhelyezel a helyiségben.

Szóval, kedves olvasó, legközelebb, amikor a gardróbszobádba vagy a beépített gardróbodba lépsz, emlékezz arra, hogy ez nem csak egy hely, ahol a ruháidat tárolod. Hiszen ki tudja, talán még egy titkos átjáró is rejtőzik valahol a polcok mögött…

Fotók: Fa-héj Kft.

Te is egyedi gardróbszekrényre vágysz? Keress minket, kérj ingyenes árajánlatot és mi megvalósítjuk álmaid gardróbját!