3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

1. Jolly Joker: A tükör
Köztudott, hogy a tükör az egyik legjobb eszköz a térérzet növelésére. Egy hosszú, vékony folyosóra helyezett nagy tükör nemcsak tágítja a teret, de elegáns megjelenést is kölcsönöz az otthonodnak. Választhatsz fa keretes tükröket is, amik természetes melegséget sugároznak, és harmonizálnak a fa bútorokkal.

 
2. Világítás
A megfelelő világítás csodákat tehet egy szűk folyosóval! Használj beépített LED világítást a mennyezeten, hogy egyenletes, fényes megvilágítást biztosíts. Ha romantikusabb hangulatra vágysz, válassz fa burkolatú falikarokat, amik meleg fényükkel otthonosabbá teszik a teret.

3. Lebegő Polcok
A lebegő polcok tökéletesek a folyosókhoz! Nem foglalnak el sok helyet, mégis bőséges tárolófelületet biztosítanak. Válassz natúr fa polcokat, hogy természetes hatást érj el. Ezekre helyezhetsz könyveket, növényeket vagy akár dekorációs tárgyakat is, amelyek személyesebbé teszik a teret.

4. Multifunkcionális elemek
A folyosónak nem kell csak átjáróként funkcionálnia. Használj multifunkcionális bútorokat, mint például egy fa cipős szekrény, ami ülőhelyként, padként is szolgálhat. Így nemcsak praktikus, de stílusos megoldást is kapsz egyetlen bútordarabban.

5. A kedvencünk: egyedi bútorok
Ha igazán különleges hatást szeretnél elérni, tervezz/terveztess egyedi fabútorokat! Egy keskeny fa konzolasztal remek választás lehet, amin elhelyezheted a kulcsaidat, leveleidet vagy egy-egy dekorációs tárgyat. Ha van elég hely, egy fa pad is nagyszerű lehetőséget nyújt, ahol leülhetsz, miközben fel- vagy levetkőzöl. Mi szívesen segítünk elkészíteni az egyedi bútoraidat – a folyosóra is! :)

6. Növények
Növényekkel mindig fel lehet dobni a teret. Válassz kisebb méretű, árnyéktűrő növényeket, és helyezd őket fa növénytartókba. A zöld növények frissességet és életet hoznak a folyosóra, míg a fa kaspók természetességet sugároznak.

7. Tárolj faltól falig
Ha a folyosód elég széles, gondolj a faltól falig tartó beépített tárolóra. Egy fa szekrény, ami a folyosó teljes hosszában húzódik, nemcsak rengeteg tárolóhelyet biztosít, de egyben egységes, rendezett megjelenést is kölcsönöz a térnek. Nem egy elvetemült gondolat gardróbszekrényt építeni a folyosóra (akár tükröset is!).Szóval a folyosó átalakítása nemcsak praktikus, de szórakoztató projekt is lehet: a tükör, a megfelelő világítás, a lebegő polcok, a multifunkcionális és egyedi bútorok, valamint a növények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a folyosód tágasabb és stílusosabb legyen. A fa bútorok melegséget és természetes szépséget hoznak a térbe, így bármilyen megoldást is választasz, a végeredmény biztosan lenyűgöző lesz. 

Keress minket bizalommal és mi segítünk megtervezni és megvalósítani az egyedi bútoraidat (a folyosón is)!