3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Miért szükséges a tetőtéri ablak?
Amúgy sem szeret senki sötétségben élni (kivéve Drakula és a gamerek – khm, elnézést), ezért a padlástérnek is bizony szüksége van ablakra/ablakokra. Csak képzeld el, hogy a régi, sötét padlás helyett egy fényárban úszó, tágas helyiséget kapsz, ami tökéletes lehet dolgozószobának, hálószobának, vagy akár egy kreatív műhelynek is. A napfény energiát ad, javítja a hangulatot,  arról nem is beszélve, hogy egy jól elhelyezett padlástéri ablak csodákat művelhet a helyiség szellőzésével is, megszüntetve a dohos, állott levegőt.


Milyen a tökéletes ablak?
A padlástéri ablak kiválasztása nem egyszerű feladat, de ne aggódj, itt vagyunk, hogy segítsünk (mindenben)!

- Méret és elhelyezés
Az ablak mérete és elhelyezése kulcsfontosságú. Egy nagyobb ablak több fényt enged be, de ne felejtsd el figyelembe venni a tetőszerkezetet is. A legjobb, ha az ablakot olyan helyre teszed, ahol a legtöbb fényt kapod és nem zavarja a tetőszerkezet stabilitását.

- Anyag és stílus
Kinézetre lehet kocka, téglalap kör, vagy teljesen egyedi – ha pedig az anyagot nézzük a fa természetes és meleg hangulatot áraszt, plusz kiváló hőszigetelő – ezért mi mindenképpen fa pártiak vagyunk!

- Nyitás módja
A padlástéri ablakok többféle nyitási módot kínálnak: billenő, felnyíló, oldalra nyíló. Mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebbet, mi pedig szívesen el is készítjük! Talán a billenő ablakok a legpraktikusabbak, mert kevés helyet foglalnak, ám a felnyíló ablakok kiváló kilátást biztosítanak. A választás a te kezedben van!

A beépítés mesterei
A padlástéri ablak beépítése nem egy hétköznapi barkácsprojekt, ezért érdemes szakemberre bízni a munkát. Egy rosszul beépített ablak szivárgáshoz, hőveszteséghez és sok-sok fejfájáshoz vezethet. Előzd meg a gondokat, keress minket bizalommal!

Az ablakoknak is vannak kiegészítői
Ne feledkezz meg róluk: az árnyékolók, redőnyök, szúnyoghálók mind-mind hozzájárulnak a komforthoz és a funkcionalitáshoz. A sötétítő függönyök például nyáron megakadályozzák a túlmelegedést, télen pedig a hőveszteséget (és még jól is néznek ki).

Miért jó egy tetőtéri szoba?
A tetőtéri helyiség különleges hangulatot áraszt. Az egyedi formák, a különleges fényviszonyok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy igazán különleges teret hozz létre, ami tökéletes menedék lehet a mindennapokban; egy hely, ahol igazán kreatív lehetsz, vagy éppen nyugodtan pihenhetsz. Használd ki a tetőtér adottságait! Például egy kis olvasósarok a padlástéri ablak mellett maga a tökély!

Ne félj kísérletezni, alakítsd ki a tökéletes tetőteredet, ahol te és a családod is jól érzi magát. Agyő lomos-poros padlás, hello tetőtéri szoba!

Kérj ingyenes árajánlatot nálunk tetőtéri fa ablakaidra!