3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

1. Helyszínválasztás - avagy hol lesz a bázis?
Először is, válassz egy helyet, ahol a lehető legkevesebb a zavaró tényező. A nappali közepén a tévé előtt? Nem túl jó ötlet. Inkább keresd meg azt a sarkot, ahol a legkevesebb az esély arra, hogy valami elvonja a figyelmed.

Tippünk: Próbáld elkerülni a konyhát, mert a hűtőszekrény mágneses vonzereje legendásan erős! :)

2. Bútorválasztás
Kell egy kényelmes szék. Nem, a kanapé most kizárt. Egy jó irodai szék az egészséged záloga, így érdemes beruházni egy minőségi darabra. Aztán szükséged lesz egy íróasztalra: lehetőleg olyan legyen, aminek van elég helye a laptopodnak/számítógépednek, jegyzetfüzeteidnek, és persze a kávésbögréknek. Egyedi bútorokért keress minket bizalommal! ;)

Tippünk: Ha nincs elég hely, egy falra szerelhető lehajtható asztal is szuper választás lehet! (Ezt is meg tudjuk neked csinálni!)

3. Világítás
A megfelelő világítás kulcsfontosságú. A természetes fény a legjobb, de ha ez nem megoldható, egy jó asztali lámpa is megteszi.

Tippünk: Próbálj meg olyan lámpát választani, ami nem csak „simán” világít, hanem kicsit feldobja a „munkahelyed” hangulatát is!

4. Dekoráció – motivációra fel!
Egy-két növény, egy inspiráló idézetes poszter, és máris sokkal barátságosabb lesz az otthoni munkakörnyezeted. A növények nem csak szépek, de a levegőt is tisztítják, ami segít a gondolkozásban.

Tippünk: Ne felejtsd el megöntözni a növényeket, mert a kókadt fikusz nem motivál senkit! (Tapasztalat...)

5. Kábelmenedzsment – szelídítsük meg azokat a „kígyókat”!
A kábelek mindig mindenhol ott vannak. De nem kell, hogy ez így maradjon! Használj kábelrendezőket, klipszeket, vagy akár egy egyszerű cipősdobozt, hogy rendet teremts.

Tippünk: A színes kábelkötegelők nemcsak praktikusak, de egy kis színt is csempésznek az otthoni munkahelyedre!

6. Technológia – avagy a geek-paradicsom
Egy jó monitor, billentyűzet és egér alapvető. Ha videóhívásokon kell részt venned, egy jó webkamera és mikrofon is elengedhetetlen. És persze ne felejtsd el a Wi-Fi jelerősítőt, ha a lakásod eldugott sarkában gyenge a jel!

Tippünk: Tarts egy tartalék töltőt is az asztalnál, hogy soha ne érjen meglepetés!

7. Szünetek – az agyi feltöltődés
Az otthoni munka során könnyen elfelejtkezhetsz a szünetekről. Állíts be emlékeztetőt, hogy időnként felállj, nyújtózkodj, és esetleg egy kicsit táncolj is a kedvenc zenédre!

Szólj és segítünk kialakítani az otthoni irodádat, ahol te vagy a főnök! Egyedi asztalokban, szekrényekben is ászok vagyunk! Kérj ingyenes ajánlatot vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.