3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Sokan turkáltunk a nagyi étkezőasztalán, vagy éppen a kredencen, ahol mindig volt valami „kincs” az oldalsó kis rekeszben. Vagy ott voltak a szerszámos szekrények, a trükkös hokedlik és tárolós padok, amik tele voltak gazdagabbnál gazdagabb tartalmú tárolórészekkel, eszköztartó mélyedésekkel. Nagyon jókat lehetett mindig kutakodni, ugye?

Igazi kihívásnak tartjuk, ha valami extra pluszt kérnek a megrendelőink a bútoraikhoz. Amikor beépített, méretre szabott fabútorokat készítünk, ott is fontosak az ilyen „apróságok”. Attól függően, hogy hová kerül a bútor, meg kell terveznünk:
- az esetleges belső világítások helyét,
- a bútorajtók nyitásának irányát,
- a bútorajtók nyitásának szögét,
- a különböző bútormélységeket,
- a (konyha)bútorba rejthető konnektorokat,
- galériaelemeket,
- láthatatlan tárolókat
- és természetesen olyan különlegesebb dolgokat, mint az asztallapba beépített tartóelemek,
L- vagy más alakú bútorelrendezések,
- lépcsős szekrények stb.

Rejtélyes bútorok a nagyvilágban
A viktoriánus stílusú bútorok például kifejezetten ilyenek. Az egy dolog, hogy általában cifrábbak, bonyolultak, vagyis szépen mondva eklektikusak, de ezek a bútorok igazi kincses szigetek. Sokszor még az ágyaknak is volt valami különlegessége, de leginkább a szekrényeket és az asztalokat „turbózták fel” rejtett rekeszekkel.

Játékasztalok - mindegy, hogy billiárdra vagy rulett- esetleg pókerasztalra gondolunk. Mindegyik speciális kivitelezést igényel: zsetontartókat, mélyedéseket, golyónak lyukakat stb. A filmekből pedig tudhatjuk, hogy sokszor még a pisztolyoknak is kialakítottak itt külön titkos helyet.

Nos, ha ti is szeretnétek valamilyen „rejtélyes” bútort, akkor ne hagyjatok ki minket a munkafolyamatokból!
Imádjuk a kihívásokat, nyugodtan bombázzatok minket extrém ötletekkel is!