3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

A fa sosem megy ki a divatból és egy kis törődéssel rendkívül strapabíró, időtálló bútorok születhetnek a felhasználásával. Ez igaz mind a beltéri, mind a kültéri bútorokra is. Ha megfelelően ápoljuk a felületet, hidd el, meghálálják!

Rengeteg típusú padot lehet kapni a piacon, ám ha egy bizonyos helyre szánod (például erkélyre) és nem standard méretet keresel, mindenképpen az egyedi tervezésű és gyártású ülőalkalmatosság mellett tesszük le a voksunkat. (Ebben tudunk neked segíteni mi is! :) )

Jelen cikkünkben a tárolóval rendelkező padok tulajdonságait vizsgáljuk meg, egyben egy kis inspirációt szeretnénk adni, ha pad-vadászatban vagy és a szépség, valamint a praktikum egyaránt fontos tényezők számodra.

Tárolóhely: Ha nem mondjuk, nem is hiszitek, hogy ez az egyik legnagyobb erénye, ugye? :) Ezek a padok általában olyan tárolórekeszekkel vagy tartókkal rendelkeznek, amikben könnyen el lehet helyezni kerti eszközöket, játékokat, kerti kellékeket vagy akár párnákat, takarókat. Ezáltal rend fog uralkodni a kertben vagy az erkélyeden.

Kényelem és praktikum: A tárolós padok kombinálják a kényelmes ülőhelyet a tárolási lehetőségekkel. Egy pihe-puha szivaccsal igazán komfortossá varázsolhatjuk a fából készült padunkat is.

 Esztétikai érték: Ezek a padok gyakran stílusos és esztétikus kialakítással rendelkeznek, amik hozzájárulnak a kert vagy terasz dekorációjához. Ugyan léteznek műanyag és fém változatok is, de mi kiállunk a fa természetes szépsége mellett.

Praktikus megoldás kis terekben: Ahol a hely korlátozott, a kerti tárolós padok kiváló megoldást nyújthatnak. Ezek a padok egyszerre szolgálhatnak ülőhelyként és tárolóként, így optimalizálva a rendelkezésre álló teret.

Védelem az időjárási viszontagságok ellen: A tárolórekeszek lehetőséget adnak arra, hogy a kerti eszközöket vagy játékokat biztos és védett helyen tároljuk.

Rugalmas használat: Ezek a padok sokféle módon felhasználhatók. Lehetnek a kerti munkák során kényelmes munkafelületek, gyerekek játékos kuckói, egyszerűen csak tárolók vagy kényelmes ülőhelyek a kertben vagy teraszon.

Összességében a kerti tárolós padok rengeteg előnnyel járnak, így arra buzdítunk, hogy vágj bele, készíts vagy készíttess fa kerti padot! Ha segítségre lenne szükségetek, tudjátok: a Fa-héj Kft. a megoldás!

Inspirációk: Pinterest