3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

A Valentin-nap minden évben február 14-én zsongatja be a szerelmeseket, hiszen ez az ő napjuk, amikor hatványozottan kifejezhetik egymás iránti szerelmüket, szeretetüket és figyelmüket. Mi - de csak halkan jegyezzük meg - annak a hívei vagyunk, hogy mindig mutassuk ki az érzéseinket szeretteinknek, ne csak a szerelmesek napján és ne csak karácsonykor! Figyeljünk egymásra, legyünk kedvesek és megbízhatóak az év 365 napján!

valentin_day3.jpg

Valentin-napi „szokások”:

Virágok és csokoládé: Ha a Valentin-napot ikonokkal kellene szemléltetni, lehetne a virág és a csoki (bon-bon) is. Ez a kombináció tradicionálisan népszerű ajándéknak számít, igazi klasszikus nagyágyú.

Kártyák és szerelmes üzenetek: a személyre szabott üzenetekkel teli kártyák kiváló módjai annak, hogy kifejezzük a mély érzéseinket. Ezek lehetnek versek, saját gondolatok vagy akár szerelmes vallomások is.

Romantikus vacsi: Sok pár romantikus vacsorát választ, hogy együtt ünnepelje a napot. Ám az otthoni főzés is lehet különleges, ha például együtt készítitek el a kedvenc ételeiteket, majd romantikus gyertyafényben el is fogyasztjátok azt.

Szerelmes séták: Együtt eltöltött minőségi idő mindig fontos, és a romantikus séták, kirándulások remek alkalmat nyújthatnak közös élmények bezsebelésére. Ajándékozzatok egymásnak élményt!

valentin_day4.jpg

Ha saját kezűleg szeretnél alkotni valamit kedvesednek, íme néhány ötlet, fa felhasználásával:

Fából készült keret: Készíthetsz egyedi keretet közös kép vagy képkollázs számára. Dekorálhatod festéssel, ragasztásos technikákkal vagy más faelemekkel.

Fa díszek: Készíts saját fa alapú díszeket, amiket felhasználhatsz a Valentin-napi dekorációhoz. Például szívek, angyalkák vagy más romantikus motívumok ilyenkor telitalálatnak bizonyulnak.

Szív alakú tábla - fából: Vágj ki egy szív alakú táblát fa alapanyagból, majd dekoráld ki! Le is festheted, decoupage-technikát is használhatsz, de akár szerelmes üzenetet is írhatsz rá.

Fa doboz: Figyeltél kicsit technika órán annó? Készíts egyedi dobozt fa alapanyagokból, amibe szerelmes leveleket vagy üzeneteket helyezhetsz. Garantált a siker!

Ezek az ajándékok igazán személyre szabottak és különlegesek, mivel a saját kezű munkád, kreativitásod és szíved-lelked van bennük. Ennek fokozása érdekében ne felejtsd el hozzáadni a saját egyedi „szignódat” a Valentin nap alkalmából készült ajándékodhoz! (Pl. az általad használd parfüm illata a szerelmeslevélen, kézlenyomat, lányoknak rúzsos puszinyom stb.)

valentin_day1.jpg

Ha pedig egyedi bútorra vagy fa nyílászárókra vágysz, jó helyen jársz, mi segítünk – nem csak Valentin-napon! :)