3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Mi szeretjük a rendet és azt is, ha nem kell minden reggel kulcsvadászatot tartanunk otthon, hiszen egy szép és esztétikus egyéni kulcstartóval megkímélhetjük magunkat egy kora reggeli idegösszeomlástól. (Persze ez a nap bármely szakára igaz lehet!)

Annyi stressz ér bennünket a hétköznapok során; egyedül a lakásunkat, házunkat tudjuk mi magunk úgy alakítani, hogy az a nyugalom szigetévé válhasson és tényleg édes legyen az a bizonyos otthon.

Nézzük hát, hogy egy kis kreativitással hogyan tudunk saját magunk fali kulcstartót készíteni!

1.) Fa képkeret újragondolva
Akár te magad is elkészítheted a keretet, de vásárolhatsz is egyszerű fa képkereteket, amit kedvedre díszíthetsz! Fesd le, készíts rá mintákat vagy használj decoupage-technikát! Helyezz fel akasztókat (vagy a rusztikus hatásért szögeket) a lent látható módon és kész is az egyedi kulcstartó!

falikulcstarto4.jpg

 

fakulcstarto2.jpg

 
2.) Kulcsokat tartó kulcsok
Mindnyájunknak vannak olyan régi kulcsaink, amiket már nem használunk, vagy fogalmunk sincs mit nyit...ezeket is hasznosítsuk újra! Nincs más teendőd, mint egy falapra, deszkára szögelni ezeket a kulcsokat, persze előtte hajlítsd el a végüket, hogy kampó alakúak legyenek. Ugye milyen ötletes?

falikulcstarto5.jpg

 
3.) 2in1: a polcos kulcstartó
A pro kategória, amikor több funkciót is ellát a fali kulcstartónk. Ez esetben polcként, tárolóként is tekinthetünk a kulcstartónkra és ezeket sem olyan bonyolult saját kezűleg elkészíteni, de azt javasoljuk, hogy mielőtt nekilátsz, tervezd meg a kis bútordarabodat a tökéletes végeredmény érdekében.

fakulcstarto.jpg

 
Január 4-től újra visszaáll a megszokott kerékvágás a Lukács Szaküzletben, ahol a legújabb trendeknek megfelelő kínálattal várjuk a kedves vásárlókat! 
Persze a Fa-héjnál pedig tudunk segíteni a fali kulcstartó elkészítésében is!

lukacskulcs_2024.jpg

 
Lukács Kulcs, Zár és Vasalat Szaküzlet

Szolgáltatások:
- kulcsmásolás
- autókulcs készítés
- zárbetétek, zárak, lakatok és azok kódolása
- több ponton záródó zárak
- kilincsek, vasalatok

Nyitvatartás:
Hétfő : 8:00 - 16:00
Kedd : 8:00 - 16:00
Szerda : 8:00 - 16:00
Csütörtök : 8:00 - 16:00
Péntek : 8:00 - 16:00
Szombat : Zárva
Vasárnap : Zárva

Elérhetőségek:
3100 Salgótarján, Március 15. út 32-34.
+36 20 524 1617