3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

A fa ajtó és ablakok dekorálása mellett ne feledkezzünk meg a lépcsőnkről sem, hiszen ha feldíszítjük, igazi Winter Wonderland-et varázsolhatunk otthon, minimális anyagi ráfordítással és némi kreativitással, szépérzékkel. 

A díszekkel kiemelhetjük a fa szépségét és ki tudjuk hangsúlyozni lépcső karakterességét is az enteriőrben - ezért összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan lehet szépen, ízlésesen feldíszíteni a lépcsőnket mindig kiemelve a fa szépségét – és persze a karácsonyi hangulatot.

Kezdjük a lépcsőfokokkal
Amikor a lépcső díszítésére gondoltunk, nem csak a korlátra értettük! Látjátok milyen jól néz ki, ha a lépcsőfokokra teszünk dekorációt? Egy-egy mini fenyő, betű, manó, gyertya csodákra képes! A gyertyáknál a biztonság érdekében válasszunk elemmel működő változatot, rengeteg típus létezik már és meglepően jól utánozzák a hagyományos gyertyát. Fő a biztonság!

lepcso4.jpg

 

lepcso5.jpg

 

Fa lépcső girlanddal, tobozokkal, gömbökkel és masnikkal
Száz százalékos karácsonyi hangulat! De egy dolgot ne feledjünk: a kevesebb jelen esetben is több! A girland díszeit szellősen helyezzük el, ne essünk abba a hibába, hogy „túltoljuk” a díszítgetést.

lepcso8.jpg

 

Örök falépcső örökzöldekkel
Klasszikus, illatos, mesebeli. Kell ennél több?

kep.jpg

 

Koszorú a lépcsőn
Hitted volna, hogy a koszorú nemcsak a fa ajtón, a fa ablakban, vagy éppen az ünnepi asztalon mutat jól? Bátran használd fel az évek alatt beszerzett téli koszorúidat, de azért ügyelj a harmóniára.:)

Karácsonyi zoknik
A karácsonyi hangulatról igazából a karácsonyi harisnyák és zoknik gondoskodnak. Érdemes színekben, mintákban, valamint hangulatában passzolót választani a lépcsőnkhöz és persze a girlandunkhoz. Feldobhatjuk egy kis fénnyel, mint ahogy a lenti képen is láthatjátok. A színek és a fények szép összhangot teremtenek és kiemelik a fa lépcső szép részteleit.

lepcso2.jpg

 

LED-es fényfüzér 
Egy fa lépcső esztétikusan megvilágítva egyszerűen fenomenális! Ugye nektek is tetszik?

lepcso7.jpg

 

Falépcső faág dekorral
Ha nem vagyunk a girlandok hívei, helyettesíthetjük azt faágakkal is. Ez a megoldás kicsit visszafogottabb, elegánsabb, mint a dús girlandos változatok, de szerintünk ez is csoda szép. Igazi bájos, érintetlen téli varázsvilágot idéz!

lepcso6.jpg

 

A fa lépcső szerintünk mindig szép. A fa mint alapanyag ehhez jó kiindulópont. Ha pedig ez igényes kivitelezéssel is társul, akkor teljesen nyert ügyed van – és nemcsak karácsonykor lesz szép a fa lépcsőd. 

Ha ilyen lépcsőt szeretnél az otthonodba, akkor jó helyen jársz nálunk! Jó alapanyagból szép kivitelben számíthatsz arra, hogy valóra váltjuk az elképzelésedet. Nézd meg eddigi munkáinkat, meggyőzőek lesznek.
Kérj árajánlatot vagy  vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Inspirációk: Pinterest