3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Mintha az eddig zöldellő fák gondoltak volna egyet, megrázták volna magukat és ledobták magukról a leveleket. Tegnap szinte nyár, ma már ősz. Ám mint minden évszaknak, az ősznek is megvan a maga szépsége. Ősszel például a falevelek ezer színben pompáznak és ezt érdemes kihasználnunk!

Őszi fotó fa keretben
Egy romantikus őszi kiruccanás? Készítsetek őszi hangulatú fotókat a pároddal, a kutyusoddal, a barátaiddal vagy a szüleiddel, hívd elő őket és egy természetes fa képkeretben helyezd el a szekrényre, asztalra. A fa keretet tetszés szerint dekorálhatod, akár vásárolt őszi dekor-kellékekkel (például papír díszek, matricák, szalvéták decoupage technikával, stb.) vagy valódi falevéllel, szárított virágokkal.

oszidekor10.jpg

 

Őszi mécses
Egy befőttesüveg és pár falevél kombinációjával látványos mécsest hozhatsz létre. A leveleket áztasd pár napig glicerines oldatba (gyógyszertárakban is kapható), 1:2 arányban elegyítsd vízzel. Ezután egyszerűen decoupage-ragasztóval helyezd fel őket a kívánt üveg oldalára.

oszidekor3.jpg

 

Őszi dekoráció faágból és levelekből
Ezt sem túl bonyolult elkészíteni. Egy őszi erdei séta során biztosan be tudsz gyűjteni 1-2 nagyobb faágat, illetve néhány kisebb-nagyobb különféle színű és formájú levelet, amit el tudsz képzelni otthonod díszeként. A faágakat tisztítsd meg és már jöhetnek is rá a természet adta dekorok!

oszidekor.jpg

 

Művirág helyett természetes
Ha van egy üres áttetsző vázád otthon, mondunk egy tuti low budget lakásderort! Egy áttetsző vázába vagy üvegedénybe gyűjts színes leveles ágakat. Ha tartós díszt szeretnél, akkor a faleveleket mártsd viaszba, vagy glicerines oldatba és utána helyezd a vázába őket!

oszidekor8.jpg

 

Levélbetűk
Ez egy igazán kedves kis ajándék is lehet, hiszen személyre szabható. Például ha a párodnak ősszel van a születésnapja, névnapja, vagy esetleg ősszel ünneplitek az évfordulótokat, akkor ajándékozhatsz neki levélből készült monogramokat. Készítsd el az övét és mellé a tiédet, hogy az őszi hangulat mellett az összetartozást is szimbolizáljátok. ;)

oszidekor6.jpg

 

Gyertyadísz
Nincs szükséged hozzá másra, mint néhány gyertyára, falevélre, madzagra vagy virágkötözőre. Néhány színes falevéllel szuperül fel tudod dobni az unalmas fehér gyertyáidat. Viszont fontos, hogy ez tényleg csak díszként funkcionál, meggyújtani nem ajánlott. :)

oszidekor7.jpg

 

Fotók: Pinterest

Ha úgy gondolod, hogy mindezek a dekorációk jobban mutatnának új faablakok, fa bejárati ajtó, fa szobaajtók és fából készült egyedi bútorok társaságában, akkor keress minket bizalommal!