3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Tudjuk, hogy a kandalló szó hallatán sokaknak két dolog jut eszébe: meghittség és luxus. Ám ez egy olyan luxus, ami egyre elérhetőbb, hiszen manapság már rengeteg opció közül lehet választani, a hagyományostól az elektromos kandallókig. Az ősz pedig az év egyik legszebb évszaka, amikor a természet meleg színekbe öltözik, és az esték is hűvösebbek lesznek. Ebben az időszakban pedig egy kandalló a legjobb barátunk lehet, mivel nem csak meleget és kényelmet biztosít, hanem az őszi hangulatot is fokozza.

kandallo3.jpg

 

Otthonosság
Az ősz beköszöntével a hőmérséklet egyre csak csökken és ezzel egyenesen arányosan egyre több időt töltünk az otthonunkban. A kandalló pedig meleget és meghittséget teremt, miközben különleges atmoszférát varázsol: a tűz pislákoló lángjai megnyugtatóan hatnak, és akár egy romantikus összebújáshoz is kiváló hátteret biztosít. ;)

Őszi színek
Az őszi paletta gazdag és meleg színeket tartalmaz, mint például a narancssárga, a vörös, a barna és a sárga. A kandallók fa keretei vagy körülöttük lévő díszítések gyakran ezeket a színeket használják, így harmonizálnak az őszi környezettel és kiemelik annak szépségét.

Díszek
Az őszi dekorációk közül a kandallók tökéletes helyszínt kínálnak a megjelenítésre. Az őszi koszorúk, száraz ágak, színes levelek és mini tökök remekül mutatnak a kandalló polcain vagy körülötte. Igazi kreatív kincsesbánya!

Praktikus
A kandalló nemcsak esztétikailag vonzó, hanem praktikus is. Az őszi hűvös estéken a kandalló melegét élvezheted, miközben kényelmesen olvasol, teázol vagy csak pihensz. A tűz kellemes világítást is ad, ami esténként kellemes hangulatot teremt (a fa ropogása pedig csak hab a tortán!)

kandallo4.jpg


Családi és társas kapcsolatok

Az őszi időszak hagyományosan a családi és baráti összejövetelek ideje. A kandalló körül ülve lehetőség nyílik mélyebb beszélgetésekre és együtt töltött időre is. Egy jó kis társas vagy activity a kandalló előtt? Hm? Ugye, hogy nem is hangzik rosszul?

Az otthon melege
A kandallók melegét élvezve az otthonunk mindig meleg és barátságos lesz. Az elektromos kandallók nemcsak energiatakarékos alternatívát jelentenek a hagyományos fűtési rendszerekhez képest, de környezetbarátnak is tekinthetők.

Amiben mi tudunk segíteni Neked
A kandallódat csodálatos fa „keretbe foglaljuk”. Csak mondd el a részleteket, mutass inspirációt, mi pedig megalkotjuk Neked otthonod leghangulatosabb pontját!

Egyébként abban is tudunk segíteni, ha csak egy kandallóra hasonlító díszt szeretnél az otthonodba. Ez egy költséghatékony módja az otthonosság növelésének, hiszen ez esetben magát a kandallót nem kell megépíteni vagy az elektromos készüléket megvásárolni. Erre is mutatunk néhány inspiráló példát:

alkandallo_1.jpg

alkandallo_2.jpg
 
alkandallo.jpg

 
Fotók: Pinterest

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén és csináljunk valami olyat, aminek a csodájára járnak!