3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Mivel ez egy viszonylag nagy döntés, így körültekintő tervezést igényel, hogy tényleg szerelemajtóidban gyönyörködhess hosszú évtizedeken át. Szóval: milyen alapanyagból szeretnéd az ajtót? Milyen funkciói legyenek? Üveges legyen? Tolószerkezetes? Milyen színű? Milyen kilincs illik hozzá? Ezer meg egy kérdés, amin át kell jutni ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

fc6.jpg

 
Amire figyelj:

- Olcsó húsnak híg a leve
Sajnos tapasztalatból már tudjuk: sok esetben az olcsóság azt jelenti, hogy a minőség alacsony. Annak pedig nem sok értelme van, hogy olcsón veszel egy ajtót, amelyik az első huzat okozta becsapódás után kifordul a helyéből, vagy egy nagyobb lökés után beszakad. Ha azonban felállítasz egy árkeretet, egy határt, amin belül lehet mozogni, nézelődni, az már jó alapot ad arra, hogy fel tudd mérni, mi fér bele, illetve ami belefér, az olyan-e amilyenre Te vágysz.

- Minőség mindenek előtt
Ha már az anyagiak korlátoznak némileg, akkor hozd ki belőle a lehető legjobbat! Célozd meg azt a fa ajtót, ami a kereten belül a lehető legjobb minőséget ígéri. Érdemes rászánni az időt, és utánanézni, hogy mit is tud a valóságban az a bizonyos fa ajtó. Ehhez nyugodtan bújd az internetet, számos fórum, vélemény nyilvánító oldal létezik, ahol magánemberek mondhatják el tapasztalataikat az egyes ajtókkal, esetleg cégekkel kapcsolatban is. 

Ugyanígy érdemes megnézni a gyártó cégek Facebook és Google értékeléseit. Bátran keress ránk is, sőt, folyamatosan várjuk a kedves megrendelőink, vásárlóink őszinte véleményeit! Mindenesetre a legjobb, ha személyesen is meg tudod nézni a kiszemelt ajtót, így ki tudod próbálni, el tudod képzelni a saját enteriőrödbe.

fc2.jpg

 
- A fa ajtó környezete
Átgondoltad, hogy mennyire illik a már meglévő környezetedbe a szerelemajtód?
Gyermekbiztos? (Üveges és gombkilincses ajtót gyerekszobába nem ajánlunk.)
Jó ötlet a fürdőszobára üveges ajtó?
Biztos, hogy befér a kétszárnyú ajtó a helyiségbe? Ha be is fér, praktikus lesz?
Helytakarékos megoldásra lenne szükség? Akkor pont jól jönnek a tolóajtók.

Karbantartás:

Mindig felhívjuk a figyelmeteket, hogy bizony a fa ajtóknak lelke van, amit ápolni kell. Ám a jó minőségű alapanyagból és jó minőségű munkával készített fa ajtó mindenféle gondoskodás nélkül sokkal tovább tart, mint a silányabb minőségű társaik. Ez azt is jelenti, hogy kevesebb karbantartási munkával jár. Na és persze kevesebb pénzt kell költeni arra, hogy folyamatosan jó karban legyen.

Milyenek a Fa-héj ajtók?
Meséltünk már róla, hogy mi hogyan dolgozunk és arról is, hogy számunkra nincs lehetetlen. Asztalosüzemünk szakemberei a legnagyobb odafigyeléssel készítik az egyedi bútorokat, ajtókat, ablakokat és szinte bármit, amit a megrendelő megálmodott. Referenciáinkat bármikor bemutatjuk, hiszen mi hiszünk a minőségben, a minőségi munkában és a fa időtlen szépségében (szóval a karbantartásban is nagyon szívesen segítünk). 

fc4.jpg


Szóval, fa ajtót szeretnél? 
Szuper! 
Írd le milyen ajtót képzeltél el az otthonodba, mi pedig hamarosan válaszolunk a megkeresésedre.

Ingyenes ajánlatkérés ITT!