3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

A világítás az otthonok, irodák, és különböző terek funkcionális megvilágításában és hangulatának megteremtésében játszik kulcsfontosságú szerepet. A különleges és meghitt atmoszférájú természetes fából készült csillárok és lámpák egyre népszerűbbé válnak a modern otthonokban is. Ezek az organikus megjelenésű világítási eszközök nemcsak a természet szépségét hozzák be az enteriőrbe, hanem egyedi megjelenésükkel és környezetbarát jellegükkel igencsak vonzzák a figyelmet. Legalábbis mi egyértelműen a fa (dekorációs) tárgyakban, bútorokban hiszünk!

facsillar3.jpg

 
A fa szépsége
A természetes fa anyagú csillárok és lámpák egyedi megjelenést kölcsönöznek mindenhol, de tényleg mindenhol! A fa mint alapanyag hihetetlenül változatos, hiszen különböző színekben, mintázatokban és textúrákban érhető el. A különféle fafajták, mint például a tölgy, dió, cseresznye vagy akác, egyedi jellemzőkkel rendelkeznek, amik lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő darabot. A természetes fa egyszerre hozza a melegséget és a modernséget, ami a mai otthonok kialakításában kiemelkedő választássá teszi őket.

Környezetbarát
A mai világban a fenntarthatóság és környezetvédelem kiemelkedő fontosságú – nem véletlenül, ezzel mi is teljesen egyetértünk. Szerencsére az emberek egyre inkább keresik a környezetbarát alternatívákat az élet minden területén, így az építészetben, a belsőépítészetben is. A természetes fa anyagú világítás ideális választás, mivel a fa egy megújuló erőforrás, és az elkészítéséhez kevés energia szükséges. Ezen kívül ezek a világítási eszköz környezetbarát bevonatokkal és festékekkel készül, minimalizálva a káros anyagok kibocsátását.

Egyedi
A legtöbb természetes fa anyagú csillár és lámpa kézzel készül, ami különlegességet és egyediséget kölcsönöz minden egyes darabnak. A gyártók, kézműves műhelyek gondosan válogatják a faanyagot és ügyelnek a részletekre. Ez a kézi kidolgozás és a személyes figyelem teszi a természetes fa világítást kivételessé és értékessé azok számára, akik értékelik a művészi megközelítést és a minőséget.

Mindenhez passzol
A természetes fa anyagú világítási eszközök sokoldalúan alkalmazkodnak a különböző belsőépítészeti stílusokhoz, legyen az akár egy rusztikus vidéki ház, egy modern loft vagy egy skandináv otthon.

Természetközeli
A fa egy olyan anyag, amely közel hozza az embert a természethez és egyedi módon varázsol természetközeli hangulatot bármilyen térbe. A fából készült világítás nyugtató hatással lehet ránk, segítve a relaxációt és a kikapcsolódást.

Kiváló minőség és tartósság
Ezek a lámpák általában kiváló minőségűek, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít számukra. A jó minőségű fából készült világítási eszközök évekig, sőt évtizedekig szolgálhatnak, így hosszú távú befektetést jelenthetnek.

Akár te is elkészítheted!
Gondoltad volna, hogy egy kis kreativitással és ügyességgel te magad is elkészítheted a lakásod kedvenc fa csillárját, vagy lámpáját? Akár egy egyszerű faágból is készülhet fényforrás és nem is olyan nehéz elkészítened!

Ha kitaláltad az új mennyezeti lámpád helyét, csak rögzítsd fel biztonságosan a faágat vagy a deszkát. Ha ez kész, már csak egy izzósort kell rátekerned és máris kész is a természetközeli, egyszerű, de nagyszerű lámpád!

faaglampa3.jpg

 
A fából készült világításhoz nagyon jól passzolnak a vas és az agyag kiegészítők is, bátran kísérletezz!

Összességében elmondhatjuk, hogy a természetes fa anyagú csillárok és lámpák olyan csodálatos módjai a világításnak, amik harmóniát teremtenek az otthonokban és más helyiségekben egyaránt. A természetes fa varázsa, a környezetbarát megoldás és az egyedi kézimunka mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a világítási eszközök a modern belsőépítészet kedvelt elemei legyenek. 

faaglampa.jpg

 
Ha meghittséget, természetközelséget és egyedi megjelenést szeretnél az otthonodban, akkor érdemes elgondolkodnod egy ilyen csodálatos fa világítási darab beszerzésén vagy elkészítésén.
Ám ha szeretnél segítséget kérni egy igazán egyedi darab elkészítésében, vedd fel velünk kapcsolatot, segítünk!