3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Nézzük, milyen izgalmas dolgokat lehet létrehozni egy falétrából!

letra2.jpg

 

Könyvespolc:

Egyszerű és olcsó könyvespolcot szeretnél? Elő a falétrával! Ez a megoldás igazán természetközeli, rusztikus hatást is kölcsönözhet otthonodnak, csak állítsd fel a falétrát, ha a fali polcként szeretnéd használni, majd helyezz rá deszkákat. Ez egy igazán stílusos és praktikus megoldás a könyvek, dísztárgyak tárolására.

Virágtartó:
Tudtad, hogy hangulatos és egyedi virágtartókat is készíthetsz falétrából? Helyezz egy kisebb méretű létrát a teraszodra vagy az erkélyedre, a különböző szintekre pedig akassz virágcserép tartókat. A virágok csodálatosan fognak mutatni, és az évszakok változásával könnyedén megváltoztathatod a létra dekorációit is.

Ruhaszárító:
A falétra remek eszköz ruhák szárításához (is). Csak keress egy napfényes helyet a létrának (vagyis inkább a nedves ruháknak), majd (akár fa vállfára akasztva) helyezd a fokokra a szárítandó ruhákat. Ez praktikus, környezetbarát és kíméli a ruhákat is.

Dekoratív polc:
Ha egyedi dekorációt szeretnél a falon, használj falétrát! Rögzítsd a falétrát a kívánt helyre, majd díszítsd fel a polcokat képekkel, növényekkel vagy más dekorációs tárgyakkal. Ez a megoldás egyaránt alkalmas a nappaliba, a hálószobába vagy akár a konyhába is.

letra3.jpg

 

Éjjeliszekrény:
Készíts egyedi és trendi éjjeliszekrényt falétrából! Helyezz egy kisebb méretű falétrát az ágy mellé, majd helyezz rá egy deszkát a szükséges magasságban. Tegyél rá könyvet, lámpát, vagy bármit, amit szeretnél!

Törölközőtartó:
A fürdőszobában vagy nyáron a kerti medencénél használhatod a falétrát törölközőtartóként is. Helyezz fel egy falétrát a fürdőszoba falára, vagy a kerti medence közelében állítsd fel és akaszd rá a törölközőket.

Ruhafogas, szobainas:
Egy másik ötletes módja a falétra felhasználásának, hogy ruhafogasként használd. Állíts fel egy közepes méretű falétrát a bejárati ajtó közelében és akassz rá ruhákat, kabátokat vagy kisebb kiegészítőket. Ez a módszer rendet teremt a ruhatárban, és könnyű hozzáférést biztosít a mindennapi ruháidhoz.

A listát rengeteg további ötlettel folytathatnánk, de légy bátor és kísérletezz saját projektekkel! A falétra sokoldalúsága és könnyű kezelhetősége, elérhetősége számos lehetőséget rejteget, csak a képzeleted szabhat határt a felhasználási módoknak!

Reméljük, hogy ezek az ötletek inspirálóak voltak számodra és szuper dolgokat készítesz majd egy (vagy több) falétra felhasználásával!

Ám ha kellünk, itt vagyunk. Fa(létrá)ból vaskarikát ugyan nem tudunk gyártani, de bármilyen egyedi bútort elkészítünk! Keress minket bizalommal!