3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Miért fontos a kutyaház?
A kutyaházak különféle előnyöket kínálnak kutyáinknak. Ez egy olyan tér, ami csak a kutyusé, itt biztonságban, kényelemben érezheti magát még akkor is, ha kint zord időjárás vagy éppen rekkenő hőség tombol. Egy jó kutyaház garantáltan a kedvenc helye lehet legjobb négylábú barátunknak! Nézzük is mire kell odafigyelni a készítésekor.

kutyahaz_keszen_fa_hej.png

 

Extrák a kutyaházakban:
Asztalosok segítségével számos extrát adhatunk a kutyaházakhoz, amelyek még kényelmesebbé és vonzóbbá teszik azt, kívül-belül. Ilyen lehet például a szigetelés, a megemelt padló, a napellenző, a beépített etető- és itatótálca, valamint a különböző fűtési lehetőségek. A szigetelés segít megtartani a kutyaház hőmérsékletét, különösen hidegebb időjárási körülmények között, az emelkedett padló pedig megvédi a kutyát a hideg talajtól és a nedvességtől. A napellenző védelmet nyújt a túlzott napsütés vagy az eső ellen, a beépített etető- és itatótálca pedig kényelmet biztosít a kutyusnak (ezzel együtt nekünk is). Végül, választhatunk a különböző modern fűtési lehetőségek közül, ami télen különösen fontos, kiváltképp az idős vagy beteg kutyák számára.

Extra az extrában (cica edition):
Sok családban a kutya mellett cica vagy cicák is élnek. Ha kinti, vagy kinti-benti macskánk van (és persze jól kijön a kutyussal), akkor építhetünk macskalakot is a kutyaház tetejébe! Mivel a cicák szeretnek elbújni, a pihe-puha „padlásszobában” elég egy kis nyílást hagyni bejáratnak és kész is a cicahotel! Hát nem zseniális?

dog_with_intense_stare_resting_kennel.jpg

 

Professzionális asztalos segítsége:
Ahhoz, hogy mindezeket az extrákat hozzáadhassuk a kutyaházhoz, érdemes profi asztalost felkeresni. Az asztalosok tapasztalata és szaktudása lehetővé teszi, hogy a kutyaházat a kívánt specifikációk szerint alakítsuk ki. Mi, asztalosok segíthetünk a megfelelő anyagok és eszközök kiválasztásában, valamint az extrák beépítésében, a lehetőségek feltárásában. Ami a kutyaházak építését illeti, egyéni igények és preferenciák alapján dönthetünk az anyagokról. Ugye mondanunk sem kell, hogy a legnépszerűbb választás továbbra is a fa, hiszen az ebből készült kutyaházak igencsak esztétikusak és természetes anyaguk miatt jól illeszkednek az udvarba vagy a kertbe. Mi pedig segíthetünk kiválasztani a megfelelő fát, amely időjárásálló és hosszú élettartamú lesz! Az asztalosokkal való együttműködés során fontos tisztázni az elképzeléseket és az elvárásokat is. Mint minden esetben, itt is rendkívül fontos a kommunikáció: mondjuk el az elképzeléseinket, adjunk pontos képet arról, hogy milyen álmaink kutyaháza! Ez magában foglalja a méreteket, a szigetelést, a fűtést és bármilyen más speciális igényt, amit a kutyánk számára fontosnak tartunk.

Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy a minőségi kutyaház nemcsak a kedvencünknek nyújt komfortos otthont, de hosszú távon megőrzi esztétikáját is.

Reméljük, hogy ez a cikk inspirációt adott egy szuper új kutyaház elkészítéséhez! Ha nem mersz egyedül belevágni, hívj minket és olyan eb-lakot készítünk, amit a szomszéd kutyus is megirigyel!