3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

A hordóbútorok nem csak rendhagyók és izgalmasak, hasznos és stílusos kiegészítői lehetnek az otthonodnak. A következőkben megvizsgáljuk, milyen remek tárgyakat készíthetünk hordóból. (Persze a teljesség igénye nélkül.)

Éjjeliszekrény
Nagyon stílusos hatást érhetünk el, ha egy fahordót helyezünk a hálószobába éjjeliszekrényként. A hordó színét variálhatjuk, és biztosak lehetünk benne, hogy egyedi és különleges megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. 

Polc
A hordót ketté, vagy több részre vágva, a darabokat felfüggesztve, egyedi könyvtartókat, pohártartókat vagy dekoratív tárolókat hozhatunk létre. Nagyobb hordók esetén fontos figyelmet fordítani a megfelelő rögzítésre. Polcrendszerek kialakításához nem kell mást tenned, mint rögzíts több hordót egymáshoz, és helyezz léceket, polcokat a középső részekre. Ki ne akarna ilyen egyedi és praktikus tárolóhelyet?

Virágtartó láda
Ez a klasszikus ötlet tökéletes választás lehet nemcsak az udvarban, de az előszobában vagy a nappaliban is. Elég egy nagyobb hordót félbevágni, vagy a hordó elemeiből ládát fabrikálni, vízálló fóliát, majd virágföldet helyezni bele és máris elültethetjük a kedvenc növényeinket. Fontos megjegyezni, hogy a hordók nedvszívó tulajdonsága miatt elengedhetetlen a vízálló fólia használata!

Puff
Készíts kényelmes és stílusos puffot! A hordót egyszerűen átfesthetjük, majd ráhelyezhetünk egy kör alakú párnát, és máris kész a hely, ahol pihenhetünk vagy akár lábtartónak is használhatjuk. A hordópuff vagány, modern és egyedi darab lehet otthonunkban.

Asztal
Egy nagyobb hordóból könnyedén készíthetsz egyedi és stílusos asztalt is. Csak helyezz el egy lapot, vagy üveglapot a hordó tetején, és máris kész a praktikus és dekoratív asztal.

Bárpult
Egy átalakított hordó tökéletes alapanyag lehet egy otthoni bárpulthoz. Csak vágj ki egy részt a hordó oldalából, és alakítsd át a belső teret a poharak és italok tárolására. Rögzíts egy lapot a tetejére, hogy asztalfelületet hozz létre. Zseni!

Szék
A hordóból készült székek különleges megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek kül-és beltéren egyaránt. Csak vágj ki egy részt a hordó oldalából, rögzíts rá egy ülőpárnát vagy párnázott felületet, adj hozzá lábakat és máris kész a nem mindennapi hordószéked.

Tároló
A hordóból készült tárolók remekül használhatók a ruhák, játékok, könyvek vagy más tárgyak rendezett tárolására. Egyszerűen helyezz polcokat vagy válaszfalakat a hordóba, hogy kialakítsd a kívánt tárolórendszert.

Kerti dekorációk
A hordók remekül illeszkednek a kerti környezetbe. Készíthetsz belőlük virágágyást, kerti padot vagy akár kültéri bárszéket is. Ezek a darabok garantáltan egyedi stílust és hangulatot teremtenek a kertben.

street_plants_wooden_baskets_barrels.jpg

 

Ugye milyen sokféle dolog készíthető hordókból? Persze mindennek csak a képzelet szab határt. Az viszont bizonyos, hogy bármelyik ötletet is választod, a hordóból készült bútorok és dekorációk garantáltan egyediek és izgalmasak lesznek.

Amennyiben nincs időd saját kezűleg készíteni egyedi bútoraidat, kérj tőlünk árajánlatot! 
Nem csak bútorokban, hanem nyílászárókban is topon vagyunk! Keress minket bizalommal!