3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Nagyon szeretünk konyhabútort készíteni, mert igazán nekünk való kihívás. Gondolj csak arra, hogy alapból is hány különböző funkciónak kell megfelelnie, hány darabból szokott állni és hány különböző felülete lehet. Arról nem is beszélve, hogy egy konyhabútor lehet különálló és beépített is. Legutóbb épp egy letisztult, modern, beépített konyhaszekrénysort rendeltek tőlünk. Megmutatjuk, jó?


A konyhabútor részei

Szükség volt

  • rengeteg hasznos pultfelületre,
  • alsó- és felső szekrényekre,
  • megszámlálhatatlan fiókra (na jó, mi azért csak meg tudtuk számolni), illetve
  • a háztartási gépeknek is külön "fakkokra".

Ezen felül a megrendelőnk azt szerette volna, ha a konyhabútor egy része szeparáló funkciót is betölteni, azaz elválasztója lenne a lakás tereinek is.

A konyhabútor felülete

Amint látod, a látszó felület magasfényű akril, amely már önmagában is eleganciát tükröz. Nem beszélve arról, hogy világosítja és optikailag tágítja is a teret. Tükröződő felületei pedig különleges hatást kölcsönöznek a bútornak.

A vázszerkezetet laminált bútorlapokból állítottuk össze, és készítettünk egy külön kiemelt pultot is a megbízónk kérésére, amely válaszfalként is funkcionálhat.

Ennél a projektnél is – ahogy általában – a megbízóval közösen terveztük meg a bútorokat, figyelembe véve

  • az ügyfél igényeit,
  • a tér adottságait és
  • méreteit.

Hogyan készült ez a konyhabútor?

A tervezést itt is helyszínfelmérés előzte meg, hiszen beépített bútorok esetén minden milliméter számít. Amint látod, ki is használtunk minden teret, aminek köszönhetően helytakarékos, mégis nagyvonalú megoldás született.

A szóban forgó konyha egy lakás dísze lett és 2 hét alatt készültünk el vele.

  1. Az asztalosműhelyben minden darabot elkészítettünk, majd az egészet össze is szereltük. Ez azért elengedhetetlen, mert így élesben „kipróbálhattuk”, valóban minden ajtó, felület, fiók tökéletesen illeszkedik-e, és minden darab, alkotóelem megfelel-e a terveknek.
  2. A „főpróba” után a konyhabútort lapra szerelve szállítottuk a helyszínre,
  3. majd a lakásban mindent a végső helyére rögzítettünk.

Úgy hisszük, az eredmény önmagáért beszél. Köszönjük a fényképeket, amelyeket maga a megrendelőnk küldött el nekünk.

Ha neked is szükséged van egyedi bútorra, vedd fel velünk a kapcsolatot. Ötleteket, inspirációkat a galériánkban találsz. Kövesd a Facebook-oldalunkat is!