3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Tudjuk, tudjuk, egy ablak, ha nem épp a számítógépes rendszerről van szó (bocsi!), eleve 3D-s, de legutóbb olyan nyílászárókat készítettünk, amelyek valóban kiemelkednek a térből. Kíváncsi vagy rá? Reméljük, igen, mert ha nem, akkor is ezt mutatjuk meg ma neked.


Speciális ablakok nem csak bátraknak

Nem is olyan régen már mutattunk neked olyan ablakelhelyezési ötleteket a nagyvilágból, amelyek mindegyike külön-külön is megérne egy misét. Valahol tudat alatt ez is inspirált bennünket, amikor egy különleges kérésnek tettünk eleget. Az ablakot ugyanis ugyanúgy a fal síkjába helyeztük, de mivel körbe volt zsaluzva, adtunk neki egy pofás faborítást. Ettől 3D-s hatású, mintha egy szekrénykét vagy dobozt akasztottunk volna fel.

 

Milyen esetekben lehet szükséged ilyen megoldásra?

Ennek a megoldásnak nemcsak design okai lehetnek, hanem praktikus megfontolásból is szükség lehet rájuk. Ezt indokolhatja például az adott fal vastagsága, a szigetelés, illetve az esetleges burkolatok milyensége is. De hallottunk már olyan esetről is, hogy nem volt lehetőség áthidalók beépítésére, így nagyobb ablakok elhelyezésére, ezért hasonló megoldással „bolondították meg” legalább a látványt.  Nézzük, mi mit is tettünk most az ügy érdekében.

 

Különleges keret, egyedi 3D látvány

Amint azt tudod, az ablaküvegeket nem mi magunk készítjük, hanem mindig méretre szabatjuk a kereteinkhez. Jelen esetben egy dobozszerű keretet készítettünk el fából, amelyet időjárásállóvá tettük. Hogy hogyan, arról itt írtunk korábban. A pontos munkához előzetes méretvételre volt szükség, majd jöhetett a „szerkezet” megtervezése. Ennek a dobozos megoldásnak nagy előnye, hogy védi az ablaküveget is a közvetlen időjárási hatásoktól, nem beszélve arról, hogy automatikusan párkányt is biztosít, amelyen akár virágot is lehet tartani. Sőt, ha nagyon akarjuk, a dobozkeretben titkos rekeszeket is elhelyezhetünk. De azért ne menjünk ennyire messzire, akárhogy is szeretjük Agatha Christie krimijeit.

 

Egyedi nyílászárók a Fa-Héj Kft-től

Ha te is egyedi, a te igényeidre szabott megoldást szeretnél az otthonodban, akkor szükséged lesz szakemberre. (Igen, most magunkat ajánljuk.) Ha tetszik az árajánlatunk,

  • kimegyünk a helyszínre,
  • pontosan levesszük a méreteket,
  • és megbeszéljük az igényeket.

Egyedi esetekben árajánlatunk elfogadása előtt is elvégezzük a helyszíni felmérést, ha később szeretnél dönteni.
Hívj fel bennünket nyugodtan, vagy írj az elérhetőségeinkre.