3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Természetesen a mi ajtóink „csupaszon” is szépek, de be kell vallanunk, hogy mi is szeretjük (természetesen szigorúan csak titokban), ha otthonunkból árad a szeretet, a női energia és a lágyság, amihez a különböző házilag készített ajtódíszek határozottan hozzájárulnak.

Reméljük, hogy kedves ismerőseinknek, ügyfeleinknek is örömet szerezhetünk az alábbi inspirációkkal és ötletekkel. :)

Esernyő az ajtón

Jellemző, hogy nekünk soha nem jutna eszünkbe ilyesmi, pedig tényleg csoda jó ötlet. Tavasszal úgyis többet esik az eső, és ha van otthon tönkrement esernyőnk (tuti, hogy van), akkor érdemes azt újra felhasználni. Az esernyő felfüggesztését többféleképpen is meg lehet oldani:

- ajtófélfára akasztható fémfogassal,
- kötözőbilinccsel,
- átlátszó műanyag bújtatós tartóval,
- átlátszó gigaerős műanyag kampóval, ami igaz kicsike, de hatalmas teherbírású, így szinte észrevétlenül teszi a dolgát

ajtodisz_3.jpg

 
Locsolócső újragondolva

Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy ez jó ötlet, de a képek meggyőztek minket! Ha szeretjük a virágokat és a kertészkedést, esetleg hobbiként űzzük is, akkor meg is van a tökéletes tavaszi ajtódísz-ötletünk!

ajtodisz_4.jpg

 

Legénylakás edition

Egyedülálló ezermestereknek, polihisztoroknak, magányos farkasoknak, playboyoknak is vannak ám egyedi ötleteink, mint például ez a szerszámkoszorú:

ajtodisz_6.jpg
 

Asztalosmunkák miatt, vagy ha új faablakot, fa bejárati ajtót vagy szobaajtókat szeretnél, esetleg egyedi bútorokat, akkor jó helyen jársz, keress minket elérhetőségeink valamelyikén vagy egyenesen kattints a tutiba és kérj ingyenes árajánlatot!

Apropó: minden tiszteletünk a hölgyeké, boldog nőnapot kíván a Fa-héj Kft. csapata!

Inspirációk: Pinterest