3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

- Polcrendszerek
Gyakori, hogy dolgozószobába, irodába polcrendszert rendelnek, vagy fal mellé tervezett többfunkciós íróasztalt. Az ilyen bonyolult rendszerek rengeteg buktatót rejtenek: pont beférjen, jól mutasson, arányos és jól használható legyen és könnyen hozzáférjünk minden fontos elemhez.
Ám a nappalik komplex bútora, a falon lévő TV, polc, fiókok, komód, falburkolat kombinációja is pontos mérést kíván, illetve a gépészeti elemek, vezetékek elrejtésén és a világítás kialakításán is érdemes logisztikázni.

dsc_0407.jpg

 - Egyedi fürdőszobabútor
A tervezett bútorok magasságánál elsősorban arra kell figyelni, hogy a legfelső polcokat és a legmagasabb szekrényeket is kényelmesen elérd. Ne kelljen székre vagy sámlira állni, ha valamit le szeretnél venni. A tárolók mélysége határozza meg, hogy mennyi hely marad a mozgásra és a tárolásra: találd meg az egyensúlyt!

- Meglepetések az egyedi bútor tervezése közben
Végül vannak olyan, csak a helyszínen kiderülő esetek, amiket a skiccelés során el sem tud képzelni egy tapasztalatlan tervező, vagy ha tud is róla, nem fogja tudni modellezni. Ezek az olyan „meglepetések”, mint hogy nem egyenesek a falak, nem derékszögű a sarok, az ajtónyitást valami gátolja, stb. De építési hibák nélkül is bármely helyiségben találkozhat olyan problémával az ember, ami felkészületlenül érheti: például amikor a fűtőtestet „beburkolva” a bútorzat részévé akarjuk tenni, olyankor annak lejtése, hatásfokának minimális csökkentése és a szerelhetőség szokott gondot okozni a megrendelők számára.

img_0797_1.JPG

 
Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy ha az ember már végigjárta a bútortervezés, méretezés jó néhány buktatóját, látni fogja, hogy akkor van a legnagyobb biztonságban, ha szakember is ellenőrzi méréseit, terve megvalósíthatóságát. Mi például nagyon szívesen véleményezzük a megálmodott bútorhoz tartozó anyagválasztást, a szín- és felületkezelései ötleteket és mindent ami számít, hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy ezzel sok pénzt és bosszúságot spórolhatsz meg magadnak.

dsc_0410.jpg

 Mi, asztalosok a helyszíni felméréssel levesszük ezt a gondot a válladról, így nem kell izgulnod, hogy be fog-e férni a szekrény, kinyílik-e az ajtó, elfér-e a mosogatógép kifolyócsöve, és még sorolhatnánk...munkánkra pedig garanciát is vállalunk!

Egyedi bútort szeretnél? A legjobb helyen jársz! Kérj árajánlatot ITT!