3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Az asztalos munka „nem csak játék és mese. Hallottál már” a Lukács Kulcs, Zár és Vasalat Szaküzletről? Nos, az történt, hogy újra kinyitott. És hogy mi köze van mindehhez nekünk, asztalosoknak? Nagyon is sok.


Na jó, általában véve az asztalosoknak semmi különös dolga nem lenne egy ilyen üzlettel, ha csak azt nem nézzük, hogy egy ablak, ajtó vagy bútor sincs meg valamirevaló zár nélkül. Jelen esetben azonban picit többről van szó. A fent nevezett szaküzlet a miénk és legutóbb 21. századi technikával készítettünk is hozzá dekorelemeket: egy kulcsot és egy lakatot.

 

CNC-vel készülő dekorelemek

Olvastad a CNC-gépről szóló cikkünket? Akkor tudhatod, hogy teljesen beleszerelmesedtünk ebbe az eszközbe és azóta is jobban élvezzük, mint bármilyen más számítógépes játékok. A CNC-géppel ugyanis tényleg olyan dolgokat lehet elkészíteni, amelyek milliméter pontos tervek alapján milliméter pontos megmunkálással születnek.

Mi más is lehetne egy kulcs-, zár- és vasalatszaküzlet cégére, ha nem egy hatalmas kulcs? És ha már van CNC-gépünk, hogy nézne ki, ha nem azzal programoznánk, rajzolnánk, marnánk és vágnánk ki a dekorelemeket? Nem? Még a végén megsértődne kedvenc játékszerünk és beadná a kulcsot. (Bocs, ezt nem hagyhattuk ki.)

Szóval a lényeg, hogy játszottunk.

Amint a fotón is láthatod, gépen megterveztük a kulcsot és a lakatot, majd kiadtuk az ukázt a CNC-nek, hogy kezdheti a munkát. Ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy egy nüansznyi eltérés sem lesz a tervek és a megvalósulás között, hiszen a gép valóban nagyon precízen dolgozik.

Miután kivágta a formákat, nem is maradt más dolgunk, mint mindent lefesteni és a cégért feltenni. Hiába, szeretnénk, ha a régi-új üzletünk hívogató lenne. Kulcsmásolóra mindig is lesz szükség, de a mi szolgáltatásaink nem állnak meg ennyinél.

 

Amikor a szolgáltatások összefonódnak

A kulcsmásoláson kívül foglalkozunk még

  • autókulcskészítéssel,
  • zárbetétekkel, zárakkal, lakatokkal és azok kódolásával,
  • több ponton záródó zárakkal és
  • kilincsekkel, vasalatokkal is.

Asztalosként ugyanis fontosnak tartjuk, hogy a nyílászáróink zárszerkezetei is profik legyenek. Furcsa is lenne, ha nem foglalkoznánk velük külön is. S ha már így van, az a minimum, hogy neked is újra felkínáljuk ilyen irányú szolgáltatásainkat, hiszen  – Benedek Elek óta jól tudjuk –, kulcs nélkül nincs élet.

Az üzletet itt találod (https://www.salgotarjan-kulcsmasolas.hu/), a Facebook-oldalt itt (követni fogod, igaz?), ha pedig asztalosszolgáltatásokra lenne szükséged, keress meg bennünket a Fa-Héj Kft. elérhetőségein.

Szeretettel várunk.