3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Megkértük a lányokat, hogy ezúttal (is) segítsenek be egy kicsit. No nem fűrészelni vagy marózni, hanem ajtót dekorálni. Itt a tavasz, és ők ebben ügyesebbek, mint mi. A Fa-héj Kft. ajtajai ugyan önmagukban is klasszak, de mindennek jól jön egy kis tavaszi dekoráció, nem igaz?


Ez a blogcikkünk tehát nem éppen férfiasságtól duzzadó lesz, de úgy is közeledik a nőnap, és mi továbbra is nagyon szeretjük a nőket. Bízunk benne, hogy kedves hölgyismerőseinknek, hölgyügyfeleinknek is örömet szerezhetünk az alábbi képekkel és a hozzájuk tartozó leírásokkal. Nézzük is meg, milyen ötleteket gyűjtöttek nekünk össze a mi legkedvesebb hölgyeink. Persze a végére mi is belendültünk.

Esernyő az ajtón

Jellemző, hogy nekünk soha nem jutna eszünkbe ilyesmi, pedig tényleg csoda jó ötlet. Tavasszal úgyis többet esik az eső, és ha van otthon tönkrement esernyőnk (tuti, hogy van), akkor érdemes azt újra felhasználni. Az esernyő felfüggesztését többféleképpen is meg lehet oldani:

  • ajtófélfára akasztható fémfogassal,
  • kötözőbilinccsel,
  • átlátszó műanyag bújtatós tartóval.

Mivel mi szeretjük az ajtókat is, inkább az első variációt javasoljuk. Az ajtóra akasztható fogas mobil, bármikor levehető és nem hagy semmilyen nyomot. Ha ezt választod, ügyelj arra, hogy hosszabb legyen az esernyőd fogantyúja vagy maga az akasztó. Tudod, csak a szimmetria kedvéért.

Locsolócső tavaszi ajtódekoráció gyanánt

Dobtunk egy hátast, amikor ezeket megláttuk, pedig mi sem vagyunk ám fantáziaszegény fiúk. De be kell látnunk, hogy mégiscsak kiscsikók vagyunk a nőkhöz képest, és azt is, hogy a locsolócső tényleg jól tud mutatni akár a mi ajtajainkon is.

A felfüggesztéshez elsősorban itt is a kampós megoldást javasoljuk, de természetesen nem megyünk el ellenőrizni a végeredményt hozzád. (Kivéve, ha adsz sütit.) Úgyis szép lesz, ebben biztosak vagyunk.

Férfias tavaszi ajtódekorációk

A végére azért – csak nem bírtuk ki – hoztunk valami igazán férfiasat is. Annyira megtetszettek nekünk a lányok által összegyűjtött ötletek, hogy mi is nekiestünk az internetnek. Amint lesz egy szabad percünk (hála nektek nem sok van), valamelyiket biztosan megvalósítjuk. Remekül fog mutatni az asztalosműhelyben.

Ha tetszett a blogbejegyzés, oszd meg másokkal is. Ha pedig szükséged van remek asztalosmunkára, nézz körül a galériánkban és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Fotók: Pinterest