3100 Salgótarján, Erdész u. 42.

Kik szeretik szana-szét dekrolnálni a lakást? A hölgyek! Kikkel csináltatják (általában) a piszkos munkát? Persze, hogy a férfiakkal! Az erősebb nem tagjai pedig minden esetben örülnek (akár egy erőltetett mosoly kíséretében), ha segíthetnek imádott kedvesüknek, anyukájuknak, nagyijuknak vagy hölgy ismerőseiknek dekorációik kivitelezésében.
Bővebben
Előző héten kicsit belemerültünk az egyedi bútorok világába. Reméljük megerősítünk abban, hogy az egyedi bútorok nem ördögtől valók és igazán megéri beruházni egy-egy egyedi darabra! Folytassuk hát a listánkat!
Bővebben
Hogyan is kezdjünk hozzá az egyedi bútor rendeléséhez? Mire kell figyelni, hogy a bútorunk pontosan olyan legyen, mint amit megálmodtunk, ami passzol a lakáshoz, betölti funkcióját és pont befér arra a helyre, ahová szánod.
Bővebben
Valaki szereti, valaki utálja, de kétségtelen, hogy ez a szívecskékkel tarkított szokás rendesen begyűrűzött hazánkba is. Sokan már hetekkel előtte készülnek a nagy napra, sokaknak pedig ez is ugyanolyan nap mint a többi. De mit is „ünneplünk” Valentin-napon?
Bővebben
A bútorjavítás és a bútorfelújítás két különböző fogalom, bár - részben helytelenül - gyakran használják őket egymás szinonimájaként. Van néhány fontos különbség, ami alapján pontosan megérthetjük a jelentésüket.
Bővebben
Az Országos Erdészeti Egyesület 1996 óta minden évben szavazást indít az év fája címért, amit 2024-ben a bükk tudhat magáénak.
Bővebben